Vyhľadávanie:

Marec je v U. S. Steel venovaný ženám

Marec je v U. S. Steel venovaný ženám

Pre moderné ženy 21. storočia je možno ťažké si predstaviť, že by nemali práva, ktoré považujú za úplne prirodzené. Že by nemohli voliť, ako napr. ženy v Československu do roku 1920, že by nemohli študovať a stať sa právničkami, lekárkami, hutníčkami. Dňa 8. marca sme si pripomenuli Medzinárodný deň žien ako oslavu sociálnych, ekonomických a politických úspechov žien na celom svete. Možno viacerých prekvapí, že v Spojených štátoch každý rok v marci oslavujú Národný mesiac žien v histórii, aby si pripomenuli a oslávili kľúčovú úlohu žien v histórii USA. Hoci Amerika, Slovensko a U. S. Steel má v súčasnosti plno vplyvných žien, veľa pred nimi im dláždilo cestu. Mesiac žien poskytuje príležitosť zaspomínať na tieto ženy a ďalej rozvíjať to, o čo sa zasadili.

Na oslavu žien v U. S. Steel, záujmová skupina zamestnancov Women’s Inclusion Network (WIN) – ženská sieť organizuje sériu prednášok pre všetkých zamestnancov, v ktorých vystupujú naše ženské líderky. Medzi nimi aj Katarína Fitzová, GM predaja pre domáce trhy, ktorá bude rozprávať 19. marca od 17.30 do 18.00. Prezident Bruno pozýva zamestnancov aj na diskusia s VIP hosťom Tracy Atkinson, ktorá je členkou Rady riaditeľov USS. Úvodné slovo bude mať prezident a CEO USS Dave Burritt a viceprezidentka USS Christie Breves. Diskusia sa uskutoční 23. marca od 14.00 do 15.00 nášho času. Registrovať na obe podujatia sa môžete na: usskwin@sk.uss.com.

V ženskej sieti je miesto pre každého

Poslaním ženskej siete Women’s Inclusion Network je kultivovať inkluzívne prostredie, ktoré ženám v U. S. Steel umožní maximalizovať ich profesionálny úspech prostredníctvom prepájania sa, vzdelávania, líderských príležitostí a zapájania sa do podpory komunity. Ak máte záujem spolupracovať v ktorejkoľvek oblasti, napíšte na usskwin@sk.uss.com.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...