Vyhľadávanie:

MDD a športový deň oceliarov

MDD a športový deň oceliarov

V sobotu 26. mája 2012 zorganizovala ZO OZ KOVO DZ Oceliareň v spolupráci s agentúrou HELP tradičný deň osláv MDD spojený so športovým dňom oceliarov. Účastníkov podujatia, ich deti a vnúčatá, v Doškoľovacom stredisku Medzev privítali riaditeľ DZ Oceliarne Marek Lukačín i odborový predák Juraj Varga a potom sa už naplno rozohrali súťaže dospelých i detí. Seniori zápolili v nohejbale, futbale a v kolkoch. Deti dokazovali svoje pohybové schopnosti, zručnosť a šikovnosť v rôznych súťažiach pod dohľadom zodpovedných animátorov.

Neboli to však obyčajní ľudia, ale známe postavy rodiny Flinstonových. Gúľať vajce dinosaura, alebo behať s pravekou kosťou, to sa nevidí každý deň. Kto chcel, mohol si urobiť pamätnú fotografiu s Fredom, Vilmou, Barnym i Betty Flinstonovými. Deti sa ocitli zrazu v krajine zábavy a spolu s opicou Pizzou a dvoma psíkmi i kúzelníkom vykúzlili na svojich tvárach úsmevy a dobrú náladu. Mohli si tiež otestovať zručnosť pri zaujímavom čísle žongléra a svoju odvahu si vyskúšali hlavne na trampolíne, kde sa do sýtosti vyšantili. Pomaľované tváričky s motívom obľúbeného rozprávkového hrdinu alebo obrázku podľa želania, boli nezmazateľným suvenírom, spoločne so žiarou očí naplnených očakávaním.

O hladné žalúdky sa postaral tím Doškoľovacieho strediska v Medzeve pod taktovkou Milky Rohúnovej. Vo vzorne upravenom areáli sa podával nielen vynikajúci guľáš, ale aj sladké maškrty a zmrzlina. Všetko v priam v rodinnej atmosfére, kde nechýbala po celý deň pohoda.

Výsledky najlepších jednotlivcov i kolektívov dospelých. Kolky - muži: 1. O. Bodnár, 2. R. Lörinc, 3. Ľ. Maroši, ženy: 1. D. Drábová, 2. A. Veterná, 3. M. Lörincová. Futbal - 1. mužstvo PV a ÚB, 2. mužstvo Elektroúdržby, 3. mužstvo Oceliareň 1, nohejbal - 1. ZPO 1, 2. Údržba, 3. Mix-team.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...