Vyhľadávanie:

Mestská liga pre amatérov

Mestská liga pre amatérov

Podobne ako v halovom futbale, volejbale, či stolnom tenise, aj pre kolkárov sa pripravuje Mestská kolkárska liga. Prvý ročník tejto súťaže organizuje telovýchovná jednota HS PKŠ Košice vo svojej štvordráhovej kolkárni na Kustrovej ulici, neďaleko bývalého obchodného domu Beta na Mieri. Bude to súťaž 4-členných družstiev mužov na 60 hodov združených, ktorej sa môžu zúčastniť výhradne amatéri. Čiže rekreační kolkári, nie extraligoví, či ligoví hráči, ktorí aktívne hrávajú v majstrovských súťažiach na Slovensku.

Každý kolektív môže v zápase striedať až dvoch hráčov po ktoromkoľvek hode. Podmienkou však je, že v prebiehajúcom ročníku Mestskej kolkárskej ligy môže každý z hráčov, ktorí budú na súpiske, štartovať iba za jeden tím. Hracie dni budú vždy v pondelok a v stredu od 17.30 h. do 21.30 h., kedy sa odohrajú 4 stretnutia v jeden deň.

V našej firme pracuje celá plejáda bývalých, ale aj začínajúcich kolkárov, a o tom že o tento rekreačný šport je medzi nimi veľký záujem, svedčí aj skutočnosť, že do kolkárskej súťaže v rámci XIV. ročníka Letnej olympiády U. S. Steel Košice, sa prihlásilo 198 kolkárov. Je tu teda pre nich ponuka, vytvoriť si 4-členné družstvá a súťažiť v dlhodobej Mestskej kolkárskej lige.
Základná časť súťaže bude mať 16 účastníkov, ktorí sa najprv stretnú systémom každý s každým. Potom sa podľa umiestnenia vytvoria dve skupiny po 8, v ktorých sa v elitnej skupine bude hrať o titul a v druhej skupine o záchranu. Samozrejme, že všetko záleží od počtu prihlásených tímov do tejto novovzniknutej súťaže, ktorá by mala odštartovať začiatkom októbra.

Záujemcovia zo železiarní, ktorí si vytvoria družstvá s rôznymi názvami, sa môžu prihlásiť u manažéra TJ HS PKŠ Košice Branislava Rybičku v kolkárni na Kustrovej ulici, alebo telefonicky na mobil 0905 638 069.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...