Vyhľadávanie:

Míľa pre mamu

Míľa pre mamu

Úcta mamám sa dá vyjadriť rôznym spôsobom. Kvetom, malou pozornosťou, alebo napríklad i pochodom. Práve prostredníctvom posledne menovanej aktivity oslávia Deň matiek v sobotu 10. mája účastníci podujatia Míľa pre mamu 2014. Ešte predtým, než sa vydajú na symbolický pochod, ktorý je naplánovaný na jedenástu hodinu dopoludnia v Kasárňach/Kulturparku, je pre malých i veľkých návštevníkov pripravený bohatý sprievodný program, ktorý potrvá celé dopoludnie od 9:00 do 12:00.

V tanečnom vystúpení sa predvedú detské umelecké súbory, deti si zatancujú zumbu či precvičia angličtinu v programe Hocus Lotus. Malých návštevníkov pobaví aj detské divadielko a Minidisco a záverečné číslo bude patriť tancujúcim psíkom. Lákadlom tiež bude možnosť navštíviť Steel Park -Kreatívnu fabriku, alebo sa započúvať do rozprávok v tvorivej dielni LitPark. Podujatie organizuje rodinné centrum Stonožka a registrácia účastníkov je bezplatná.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...