Vyhľadávanie:

Milan Beličák generálnym sekretárom národnej skupiny ECCA

Milan Beličák generálnym sekretárom národnej skupiny ECCA

O najnovších trendoch využitia lakoplastovaných materiálov v stavebnom priemysle diskutovali v dňoch 18. a 19. novembra 2013 v belgickom Bruseli účastníci konferencie Európskeho združenia výrobcov lakoplastovaných plechov (ECCA), ktoré sa nieslo v duchu motta Energetická efektivita budov - prvoradý cieľ. Prezident asociácie Július Lang, ktorý v U. S. Steel Košice zastáva funkciu generálneho manažéra predaja pre priemysel, vo svojom príhovore zhodnotil činnosť združenia za rok 2013 a poukázal na jeho úspechy.

Účastníci konferencie tiež odsúhlasili vznik národnej skupiny ECCA pre strednú Európu, ktorej zakladajúcimi členmi sa stali spoločnosti U. S. Steel Košice, Arcelor Mittal, Beckers a MT Comax. Za generálneho sekretára národnej skupiny ECCA zvolili Milana Beličáka, obchodného manažéra U. S. Steel Košice.

Národná skupina ECCA pre strednú Európu bude pôsobiť v rámci krajín Poľska, Slovenska a Českej republiky. Jej hlavnou úlohou bude šíriť osvetu medzi študentmi v oblasti využitia lakoplastovaných materiálov a očakáva sa tiež spolupráca s architektmi a dizajnérmi z rôznych priemyselných odvetví.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...