Vyhľadávanie:

Z krosu s medailami

Z krosu s medailami

Medailový úspech zaregistrovali vytrvalci z telovýchovnej jednoty atlétov TJ Obal servis Košice. V sobotu 9. novembra štartovali v Nových Zámkoch na majstrovstvách Slovenska v cezpoľnom behu, kde sa im v silnej konkurencii darilo. Domov sa vrátili s dvomi zlatými, jednou striebornou a jednou bronzovou medailou. Zlato si vybojovali Katarína Berešová v behu žien na 4 km časom 14:03 min. a trojčlenné družstvo žien, ktoré v zložení Katarína Berešová, Ivana Butoracová a Martina Šamudovská získalo 14 bodov.

Na 2. mieste skončili bežkyne zo Slávie STU Bratislava, ktoré mali na svojom konte 15 bodov a tretiu priečku si vybojovala trojica pretekárok z AC Nové Zámky so ziskom 16 bodov. V kategórii junioriek striebornú medailu získala Romana Gajdošová, ktorá časom 15:17 min. skončila na rovnakej, 4-kilometrovej trati, na 2. mieste. Bronz si s počtom 22 bodov vybojovalo trojčlenné družstvo mužov v zložení Tibor Sahajda, Jaroslav Szabo a Erik Repák. Zlato získali vytrvalci z Demolexu Bardejov s 11 bodmi a striebro trojica bežcov z Nových Zámkov, ktorá mala na svojom konte 17 bodov. V súťaži jednotlivcov kategóriu mužov vyhral Juraj Vitko z Bardejova časom 30:11 min., z vytrvalcov Obal servisu sa v konečnom poradí umiestnili: 5. Tibor Sahajda 31:45 min., 7. Jaroslav Szabo 31:55 min., 11. Erik Repák 32:59 min.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...