Vyhľadávanie:

Milí spolupracovníci,

Milí spolupracovníci,

začiatok roka je príležitosťou hodnotiť predchádzajúci rok a premýšľať o roku novom. Predovšetkým by som vám chcel poďakovať za vaše úsilie v roku 2004. Všetci by ste mali byť hrdí na úspech dosiahnutý v U. S. Steel Košice v roku 2004. Posledné hodiny uplynulého roku som prežil v podniku a videl som sústredenie a oddanosť k práci v čase, keď väčšina populácie oslavovala príchod nového roka s rodinami a priateľmi. Páči sa mi zodpovednosť ľudí uvedomujúcich si, že prevádzkujeme firmu, ktorá pracuje dvadsaťštyri hodín denne a sedem dní v týždni.

Počas roku 2004 sme sa tešili silnému oceliarskemu trhu. Vo veciach, ktoré môžeme ovplyvniť, sme na správnej ceste k úspechu. A to znamená nie len zisk spoločnosti a tony ocele, ale aj to, že sme v uplynulom roku zlepšili naše celkové podnikanie. Dosiahli sme značný pokrok vo všetkých jeho princípoch. Týchto šesť priorít je kľúčom k tomu, aby sme boli úspešnou firmou a kontinuálne zlepšovanie je to, čo odlišuje a určuje vynikajúcu spoločnosť.

Bezpečnosť je vždy našim prioritným záujmom a výsledky z minulého roka ukazujú, že ľudia si to čoraz viac uvedomujú, sú viac ostražití a začínajú mať správne návyky. V roku 2004 sme mali o päťdesiatpäť úrazov menej než v roku 2003. Päťdesiat rodín teda nepočulo, že by sa niečo zlé prihodilo. Naše úsilie a snaha o bezpečnosť musia pokračovať, pretože nebudeme spokojní, kým nedosiahneme nulový počet úrazov.

V oblasti životného prostredia postupujeme vpred najvyššou možnou rýchlosťou. Zlepšenie je viditeľné a naše investície dokazujú naše odhodlanie. V oblasti výrobných nákladov sme v minulom roku aplikovali stovky projektov, ktoré znamenali úsporu 20 dolárov na tonu. Spojenie výrobcu s nízkymi nákladmi, s vynikajúcou produktivitou, kvalitou a službami zákazníkom, prináša významnú konkurenčnú výhodu U. S. Steel Košice bez ohľadu na oceliarsky trh. Teraz pracujeme pre našu budúcnosť.

Želám vám a vašim rodinám v novom roku všetko najlepšie. Šťastie, zdravie, úspech a bezpečnosť všetkým železiarom.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...