Vyhľadávanie:

Mladé nádeje v Letnej hokejovej škole

Mladé nádeje v Letnej hokejovej škole

Minulý týždeň sa skončil piaty ročník Letnej hokejovej školy pre mladé talenty, ktoré si počas prázdnin mohli pod vedením odborníkov z majstrovského HC Košice zdokonaliť svoje zručnosti. Šesťdesiatdva chlapcov a dievčat, medzi nimi aj deti zapojené do programu Tvoja šanca hrať, sa od pondelka do piatku stretávali na intenzívnych tréningoch. Na zanietených hokejistov dohliadal profesionálny tím trénerov, nechýbali také zvučné mená ako Bedřich Brunclík, Jozef Franc, Juraj Rudy, Richard Miľovčik a ďalší. Deti vo veku od 7 do 11 rokov z hokejovej prípravky boli rozdelené do dvoch skupín. Tréningové jednotky pozostávali nielen z prípravy na ľade, ale aj z rôznych doplnkových fyzických aktivít na ihrisku ZŠ Považská, v bazéne na Aničke či gymnastickej hale na Popradskej ulici.

Posledný deň letnej hokejovej školy, piatok 29. júla, ktorú podporil aj U. S. Steel Košice patril slávnostnému ukončeniu a odovzdávaniu diplomov. V priestoroch košickej Steel arény na deti čakali prezident klubu HC Košice Vladimír Jacko i viceprezidentka USSK pre riadenie externých služieb a vzťahov Elena Petrášková. "Sledoval som vás inkognito počas tréningu z tribúny a musím vyzdvihnúť nadšenie, s akým ste k nemu pristupovali," pochválil chlapcov a dievčatá prezident hokejového klubu. Po slávnostnom príhovore si deti prevzali pamätné diplomy s fotografiami. Záver patril autogramiáde s hokejistami. Podpisy ochotne rozdávali Peter Bartoš, Radek Deyl, Ján Homer, Vladimír Dravecký, Ján Tabaček a Miroslav Zálešák. Malých hokejistov nesklamal ani obľúbený maskot. Košická vrana dotvárala atmosféru vydareného hokejového kempu a ochotne pózovala deťom pri fotografovaní.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...