Vyhľadávanie:

Mladé talenty z Digital League v prevádzkach U. S. Steel Košice

Mladé talenty z Digital League v prevádzkach U. S. Steel Košice

Tím z Digital League pracuje na modeli šírenia pásu v DZ Teplá valcovňa.

V utorok 12. októbra nás navštívila skupina mladých talentov z o.z. Digital League.
Viktória Tuptová, Lukáš Solvar, Jakub Magáč a Dominik Ondavský, členovia tímu, ktorý sa zhostil náročného zadania a to vytvorenia modelu pre pechovanie, resp. šírenie pásu v DZ Teplá valcovňa s využitím strojového učenia. Nový model bude mať nižšiu variabilitu ako súčasný model, čo umožní menšiu bezpečnostnú rezervu pri valcovaní. Súčasťou riešenia bude aj jednoduchá aplikácia, ktorej vstupom sú produkčné parametre valcovaného materiálu a výstupom budú štatistické hodnotenia výsledkov modelu na základe predikovaných a skutočných vlastností spracovaného materiálu.

Digital League je občianske združenie, ktorého program má za cieľ pomôcť študentom stať sa expertom v oblasti tvorby digitálnych inovácií. Multidisciplinárny tím, pod dohľadom profesionálnych mentorov tvorí produkty, ktoré majú reálnych užívateľov v rozličných odvetviach v závislosti od zadania konkrétnych firiem.

Okrem toho sa občianske združenie zameriava aj na firmy, ktorým ponúka vytvorenie inovačného produktu, ako aj možnosť vzdelávania talentovaných zamestnancov, pre ktorých má pripravený 5 mesačný program v oblasti tvorby digitálnych produktov.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...