Vyhľadávanie:

Mladí na bowlingovej dráhe

Mladí na bowlingovej dráhe

V uplynulom týždni sa Rade mladých pri OZ METALURG podarilo úspešne zorganizovať turnaj v bowlingu. Toto, v tomto roku už druhé podujatie, sa stretlo s nevšedným záujmom zo strany mladých členov odborového zväzu v U. S. Steel Košice, keď na dráhe sa vystriedalo viac než 120 súťažiacich takmer zo všetkých základných organizácií. Všetci zasiahli do hry s odlišnými očakávaniami. Spájala ich však chuť príjemne stráviť posledné novembrové popoludnie i snaha zmeniť už zabehané stereotypy v práci za dynamické a vzrušujúce chvíle na bowlingovej dráhe.

Podujatie otvoril krátkym príhovorom predseda Rady mladých OZ METALURG Štefan Staroň a potom sa už koly váľali naostro. Súťažilo sa v kategóriách žien, mužov a družstiev. Umiestnenia na prvých troch priečkach v kategórii žien získali: 1. Valéria Štofanová (ZO Energetika), 2. Zdenka Suchá (ZO Keramika), 3. Mária Ištvanová (ZO Energetika).

U mužov cenné trofeje získali: 1. Peter Tóth (ZO Energetika), 2. Jozef Mlynarič (ZO Výroba a opravy), 3. Richard Glosner (ZO TVa).

V súťaži družstiev sa na 1. mieste umiestnili hráči zo ZO Teplá valcovňa 2, na 2. mieste skončil tím ZO Energetika 2 a 3. miesto obsadili súťažiaci zo ZO Výroba a opravy. Ku kvalitným výkonom určite už tradične prispela výborná organizácia turnaja, bohaté a chutné občerstvenie a zaujímavé ceny pre víťazov. Ocenenie sa ušlo aj pre tých, ktorým sa veľmi nedarilo. Cenu, ktorou bola bronzová soška hráča bowlingu, pre "naj" hráča získal Michal Džupin zo ZO OZ METALUTRG Energetika. Hrať vo vynikajúcej atmosfére bolo pre každého skutočne povzbudzujúce a komu sa nepodarilo prekonať v bodovom zisku svoju vytúženú hranicu, dostane šancu nabudúce.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...