Vyhľadávanie:

Mobil pre Zuzanku

Mobil pre Zuzanku

Do Mikulášskej výtvarnej súťaže prišlo 225 kresieb

Je ešte stále veľa detí, ktoré rady kreslia, o čom svedčí počet zaslaných obrázkov do mikulášskej výtvarnej súťaže, ktorú vyhlásil pre všetky deti zo širokého okolia útvar Riaditeľa pre vonkajšie vzťahy U. S. Steel Košice. Celkovo došlo do uzávierky 225 kresieb, ktoré boli od detí zamestnancov U. S. Steel Košice, z detských domovov, či žiakov základných umeleckých škôl. Výberovej komisii sa najviac páčil obrázok Mikuláša, ktorý nám poslala Zuzana Szalonová (12 r.), dcéra zamestnanca DZ Opravy z U. S. Steel Košice.

Zuzana získa od spoločnosti U. S. Steel Košice mobilný telefón, ktorý dostane 5. decembra priamo na mikulášskom podujatí. Víťazný obrázok bude v najbližšom čase podkladom na reklamnú kampaň k tomuto podujatiu a uvidíte ho na plagátoch, v Kam do mesta, v Korzári, Oceli východu a na mestských osvetlených plochách. Všetkým deťom, ktoré nám poslali kresbu, posielame poštou sladkosť a diplom ako odmenu za účasť vo výtvarnej súťaži. Zároveň by sme radi pozvali všetky rodiny s deťmi na podujatie Večer splnených mikulášskych prianí, ale Niečo za niečo!, v ktorom vystúpia Roman Pomajbo, Samo Tomeček, víťaz U. S. Steel Talent Night 2006 Good Fancy a tanečný súbor Unostar. Program bude 5. decembra o 17.00 hod. na javisku pri soche Immaculata na Hlavnej ulici v Košiciach.

V predvečer Mikuláša sa zároveň na Hlavnej ulici rozsvieti tradičná vianočná výzdoba v meste. V budúcom čísle Ocele východu uverejníme mená detí, ktorým Mikuláš splní želanie, ktoré si napísali na mikulášsky obrázok. Víťazný obrázok si môžete pozrieť zatiaľ na intranete a v poslednom novembrovom čísle ho uverejníme spolu s ďalšími vybranými obrázkami v Oceli východu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...