Vyhľadávanie:

Autosalón na ľade Steel Arény

Autosalón na ľade Steel Arény

Včera sa v košickej Steel Aréne začalo ďalšie jedinečné podujatie - Autosalón na ľade. Návštevníkom sa v čase od 10.00 do 19.00 hod. predstavuje viac ako šesťdesiat vozidiel dvadsiatich štyroch značiek, motocykle, autopríslušenstvo, poisťovacie a leasingové služby. Pre záujemcov o kúpu nového auta sú pripravené príjemné prekvapenia vo forme výstavných zliav. Po prvýkrát sa na Slovensku predstavuje nová KIA Cee'd, ktorá sa začne vyrábať v Žiline. Úplne horúcou novinkou a zároveň slovenskou premiérou je Citroën C4 Picasso. Srdce motoristov určite poteší aj Alfa Brera, Dodge caliber, Škoda Roomster, VW Crafter, Jaguár a mnohé ďalšie.

Na výstave sú vystavené aj pretekárske autá našich najznámejších rally jazdcov Jozefa Béreša ml., Igora Vlasatého a Igora Drotára, ktorí potešia svojich fanúšikov autogramiádou už dnes v stredu 8. novembra od 11.00 hod. Vstupné na autosalón je 20 korún. Vstupenky sú zlosovateľné. Prvou cenou je skúter Keeway Huricane v hodnote 34 900 Sk Ďalšie štyri ceny sú darčekové balíčky od firiem Motor-Car, France-Tech, Hummer Slovakia a Auto VMV. Prvých sto návštevníkov získa špeciálne darčeky. Podujatie potrvá do štvrtka 9. novembra.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...