Vyhľadávanie:

Mobil pre Zuzku

Mobil pre Zuzku

Výherkyňa výtvarnej súťaže si prevzala cenu

Šiestačka, žiačka Cirkevnej základnej školy sv. Košických mučeníkov na Čordákovej ulici v Košiciach, Zuzana Szalonová, je milé dievča, ktoré rado tancuje a hrá na klavír. Sem - tam vezme do ruky aj farbičky a kreslí si pre radosť. Už druhý raz po sebe poslala výkres aj do Ocele východu a skúšala šťastie v súťažiach. Tohtoročný Mikuláš alebo súťaž o najkrajší výkres s mikulášskou tematikou jej nakoniec priniesli radosť v podobe mobilného telefónu. Cenu si Zuzka prevzala v utorok minulý týždeň počas mikulášskeho podujatia na Hlavnej. Kým spolu s rodičmi a štyrmi súrodencami čakala pri pódiu na prevzatie výhry - mobilný telefón, odpovedala aj na našich zopár zvedavých otázok.

"Som najstaršia zo súrodencov. Tri sme dievčatá a dvaja chlapci," prezradila o sebe a rodine. "Otec pracuje v U. S. Steel Košice v divíznom závode Opravy. O súťažiach sa dozvedám z podnikových novín, ktoré prinesie domov. V súťaži na tému Hollywoodsky karneval v ZOO pri príležitosti Dňa detí som nevyhrala, teraz to však vyšlo." Boli sme zvedaví, či ju výhra potešila a ako s ňou naloží. "Mobil som práve dostala na narodeniny, ale teším sa i tak. Ešte neviem čo s ním urobím, možno bude mamkin," dodala s úsmevom.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...