Vyhľadávanie:

Môj dovolenkový príbeh PRÍBEH

Môj dovolenkový príbeh PRÍBEH

Oceľ východu pripravila pre vás ďalšiu letnú súťaž - výherca môže získať sto eur

Zážitky z dovoleniek - vlastné alebo cudzie - bývajú vďačnou témou rozhovorov. Hodiny vieme rozprávať o tom, kde sme boli, čo sme videli, čo nás prekvapilo, príjemne i nepríjemne, čo nás fascinovalo, kde sme sa nudili, aké kulinárske špeciality sme ochutnali, farbisto dokážeme opísať malé i väčšie príbehy dňa... Ukazujeme fotografie, tešíme sa z vydarenej cesty, sme radi, že sme objavili nádherný kút sveta a nemusí to byť iba v cudzine, alebo naopak hromžíme: nikdy viac...

Podeľte sa s čitateľmi Ocele východu o svoje zážitky, príbehy a fotografie z ciest. Zaujímavé príbehy uverejníme a oceníme. Na troch autorov čakajú výhry v hodnote 100, 50 a 30 eur, ďalších piatich odmeníme hodnotnými ilustrovanými sprievodcami s ktorými v Európe určite nezablúdite.

Čo musíte urobiť pre to, aby ste sa súťaže mohli zúčastniť? "Zaloviť" v pamäti, nájsť zážitok či príbeh, ktorý zaujme a už ho iba "položiť" na papier alebo vyťukať do počítača. Pripojte peknú fotografiu (môže ich byť aj viac, aby bolo z čoho vyberať), ktorá príbeh dokreslí.

Príspevky v rozsahu maximálne päťdesiat riadkov a fotografie vo formáte jpg v rozlíšení minimálne 1 600 x 1 200 bodov, ak ide o klasickú fotografiu na papieri použite rozmery 10 x 15 alebo 13 x 18 centimetrov, posielajte na e-mailovú adresu ocelvychodu@sk.uss.com, ak poštou tak na adresu redakcie: Oceľ východu, U. S. Steel Košice, s.r.o. 044 54 Košice. Predmet mailu alebo obálku označte heslom Môj dovolenkový príbeh. Okrem toho uveďte svoje meno a priezvisko, pracovisko a telefonický kontakt. Príbehy môžete posielať okamžite.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...