Vyhľadávanie:

Moldavská desiatka

Moldavská desiatka

Športový klub BODVA Moldava v spolupráci s obcou Debraď pozýva všetkých záujemcov na 6. ročník Moldavskej desiatky.  Tieto preteky boli už tradične organizované v Moldave nad Bodvou, al e v roku 2017 sme boli nútení z organizačno-technických príčin hľadať iné riešenie pre jeho zorganizovanie. Nebolo jednoduché ho nájsť, ale keďže beh robíme pre radosť a zo srdcom, našli sme adekvátnu náhradu. Oslovili sme starostku obce Debraď  Mgr. Adriannu Gergely Pappovú, ktorá okamžite prejavila záujem usporiadať to v ich malebnej obci. Trať pretekov je situovaná k Rastlinnému kostolu sv. Ladislava. Práve tento kostolík je symbolom Moldavskej desiatky a tak tradíciu dodržíme aj tento rok a zážitok vidieť túto výnimočnú stavbu vám určite nenecháme ujsť. Pobežíme aj okolo ďalších významných pamätihodností obce Debraď.

Ak sa chcete zúčastniť behu v tomto prekrásnom prostredí, získať pamätnú účastnícku medailu, tak neváhajte a venujte nedeľňajšie predpoludnie 17. septembra 2017 Moldavskej desiatke. Štart je o 10:00 hod. a na preteky  sa treba zaregistrovať vopred na emailovej adrese: robertboros@centrum.sk

Viac informácii nájdete na domovskej stránke klubu: www.skbodva.sk

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...