Vyhľadávanie:

Monitor vitálnych funkcií

Monitor vitálnych funkcií

Vysokošpecializovaný odborný ústav geriatrický sv. Lukáša v Košiciach

Vysokošpecializovaný odborný ústav geriatrický sv. Lukáša v Košiciach je zdravotným zariadením, v ktorom sa liečia a dožívajú nevyliečiteľne chorí a starí ľudia, a to z celého košického regiónu. Nemocnica, aj napriek snahe o maximálne úspory, sa nachádza v nepriaznivej finančnej situácii. Potrebovali by tu liečebné prístroje pre imobilných pacientov, pomôcky pre rehabilitačné oddelenie, ale napríklad aj nevyhnutnú počítačovú techniku.

Žiadosť o podporu zo strany Nadácie U. S. Steel Košice neostala nevypočutá. Finančným príspevkom pomohla ústavu zakúpiť dôležitý zdravotnícky prístroj - monitor vitálnych funkcií, ktorý bude po dobudovaní monitorovacej jednotky slúžiť pacientom hospitalizovaným v tomto zdravotníckom zariadení každý deň. Ústav má k dispozícii 125 lôžok, no už v blízkej budúcnosti chcú kapacitu rozšíriť na 140 lôžok. V jednotlivých ambulanciách tu len v decembri minulého roku vyšetrili dovedna 2380 pacientov .

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...