Vyhľadávanie:

Možno bude pod stromčekom nový televízor

Možno bude pod stromčekom nový televízor

Hovoríme s výhercom hlavnej ceny 11. kola Veľkej súťaže

Možno bude pod stromčekom nový televízor

V predposlednom kole Veľkej súťaže získal hlavnú cenu – voucher Nay v hodnote 500 eur Miroslav Vankovic, ktorý pracuje v prevádzke Rúrovňa na technickej kontrole. Cenu si prevzal včera. A aká bola jeho reakcia?  „Výhra ma veľmi prekvapila. Nečakal som to. Keď som zodvihol telefón, najprv som nechápal, prečo ma volá niekto z Vonkajších vzťahov. Radosť bola potom o to väčšia,“ povedal Miroslav Vankovic pri preberaní výhry. Do Veľkej súťaže sa zapája od začiatku a vyhral prvý raz, vlastne prvý raz v živote. Dnes ešte presne nevie, na čo výhru minie. Je krátko pred Vianocami. Bude to vianočný darček pre niekoho? „Zatiaľ sme o tom s manželkou nerozmýšľali, uvidíme, či vymeníme nejaké spotrebiče, alebo si dáme pod stromček nový televízor.

Na otázku, či bude pokračovať v súťaži aj v poslednom kole, Miroslav Vankovic odpovedal: „Samozrejme, veď v hre je Touareg. O mesiac som tu znova.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...