Vyhľadávanie:

Vianočný koncert uvidíte napriek pandemickým opatreniam

Vianočný koncert uvidíte napriek pandemickým opatreniam

Sledovať koncert vás pozýva Janais

Pôvodne sme pre vás pripravovali veľký vianočný koncert na Hlavnej. So zvučnými menami, pyrotechnickými efektami a určite skvelou atmosférou. Aktuálne platné protipandemické opatrenia nám to neumožnia. Pripravili sme preto iný plán. Koncert urobíme, natočíme a odvysielame. Uvidíte ho 17. decembra  o 20.00 prostredníctvom firemnej X App Košice. na you tube kanáli U. S. Steel Košice, a v sieti Antik na telKe. Link zverejníme vo štvrtok 16. decembra v X App a na intranete.

V programe vystúpia populárni slovenskí umelci. Vypočuť si budete môcť najkrajšie vianočné skladby (aj novinky) Roba Opatovského, balady a vianočné koledy v podaní Janais, skvelej a capella formácie, ktorá si hovorí For you. S dvoma známymi áriami sa predstaví sólista Štátneho divadla Košice Maxym Kutsenko.  A určite vás zaujme aj vynikajúci huslista Filip Jančík, ktorý vystúpi s celou svojou kapelou.

Na koncerte uvidíte aj speváčku Janais a vypočujete si jej skladby z albumu Vianočná Janais. Ako speváčka prežíva Vianoce? “Manžel pochádza z Banskej Bystrice, jeho rodičia zo západného Slovenska, ja mám zase korene na východe. Tak sme si tie tradície trochu prispôsobili a pomiešali. Napečieme vianočku, namiesto kapustnice varíme hríbovú omáčku, opekance (bobaľky) sú na štedrovečernom stole každý rok, ale kapor nie. V mojej vani ešte neplával ani jeden, nemala by som potom to srdce ...Keď som bola dieťa, žili sme na dedine a skromne. Myslím, že práve preto nekladiem dôraz na materiálne darčeky. No na jeden darček si budem asi navždy pamätať. Bolo to pred pár rokmi a dostala som od manžela vytúžený handkový (bezdrôtový) mikrofón. Tešila som sa z neho však iba chvíľu, keďže mi ho vzápätí na jednom festivale ukradli. Ale odkedy som matka, Vianoce pre mňa dostali tú najkrajšiu podobu. Uvedomujem si, že mať vlastnú rodinu je ten najväčší dar a som za to vďačná. Najviac sa teším z vianočnej atmosféry plnej svetielok, rozprávok, dobrej hudby a jedla,” povedala nám speváčka, ktorá vás pozýva sledovať Vianočný koncert U. S. Steel Košice.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...