Vyhľadávanie:

Na čom si pochutnáme tento týždeň

Na čom si pochutnáme tento týždeň

V tomto týždni Compass Group zaradil do jedálneho lístka obľúbeného lososa. Patrí medzi  ryby s bohatým obsahom bielkovín a omega-3 mastných kyselín. „Prílohu som zvolil trocha netradičnú, ale o to zaujímavejšiu. Kombinácia ryže, strukovín a zeleniny je v dnešnej dobe veľmi populárna a známa ako teplý šalát, ktorý doplníme o svieži citrusový dresing.  Divinové ragú s glazovanou mrkvou je upgrade klasiky po mojom. Pretvoril som klasickú divinu na koreňovej zelenine, pridal sladkú mrkvu na karameli a chrumkavý element v jedle bude tvoriť petržlenový chips.  Rôzne zeleninové chipsy dokážeme vytvoriť doma aj zo šupiek zeleniny ktoré by sme inak vyhodili. Takto môžeme  znižovať odpad v kuchyni a podporovať svetový trend v nulovom odpade surovín,“ predstavuje špeciality na tento týždeň šéfkuchár František Sedlák.

Dnes si môžu  zákazníci v jedálni vo Vstupnom areáli pochutnať na Caesar šaláte s kuracím mäsom, krutónmi a slaninovým chipsom, v utorok a vo štvrtok to bude opäť pizza, tentokrát salámová a pizza hawai, v stredu bude v ponuke Buddha bowl s bulgurom, tekvicou a feta syrom a v piatok domáci langoš s výberom podľa ponuky.

„Dávam do pozornosti ponuku vegetariánskeho jedla, ktoré sa objaví každý týždeň v základnom jedálnom lístku. V rámci špeciality sú dnes v ponuke Bezlepkové špagety s mäsovými guličkami a parmezánom,“ predstavil ďalšiu novinku Radoslav Lakatoš zo spoločnosti Compass Group.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...