Vyhľadávanie:

Na Dni kariéry aj košická oceliareň

Na Dni kariéry aj košická oceliareň

Pätnásty ročník Dňa kariéry, ktorý sa uskutočnil v stredu 13. marca 2019 v priestoroch Univerzitnej knižnice Technickej univerzity v Košiciach, prilákal stovky vysokoškolákov najrôznejšieho študijného zamerania. Študenti využili jedinečnú príležitosť urobiť si vlastný prieskum trhu a získať od zástupcov bezmála tridsiatich firiem  podnikajúcich v hutníctve, odvetviach informačných technológií, energetiky, obchodu, strojárstva, drevospracujúceho priemyslu i štátnych inštitúcií, Ozbrojené sily SR nevynímajúc, informácie nielen o voľných pracovných pozíciách, ale aj rôznych letných programoch, stážach či brigádach.

Mnohí z nich sa pristavili aj pri stánku oceliarskej spoločnosti U. S. Steel Košice. A ako nám potvrdili Erika Linkeschová i Irena Veszková z útvaru riaditeľa pre nábor a výber, rušno bolo pri ňom po celý deň. „Študentov pred štátnicami, nemálo ich bolo aj z Ukrajiny či Indie, zaujímali pracovné príležitosti v našej spoločnosti, ďalších oslovila naša ponuka letnej stáže, na ktorú sa mohli zaregistrovať do konca marca, či možnosť absolvovať celoročnú prax v našej firme, a to od septembra do júna budúceho roku. Po informácie si k nám prišli najmä budúci strojári, ale aj hutníci, stavbári a poslucháči fakulty elektrotechniky a informatiky,“  dozvedeli sme sa.       

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...