Vyhľadávanie:

Na veľtrhu v Brne už tradične aj U. S. Steel Košice

Na veľtrhu v Brne už tradične aj U. S. Steel Košice

Medzinárodný strojársky veľtrh v Brne je najväčšou prehliadkou priemyslu v Českej republike i strednej Európe. V pondelok 18. septembra otvorí návštevníkom svoje brány už po štyridsiaty ôsmy raz. Všetky pavilóny sú, podľa údajov organizátorov, vypredané a obsadí ich 2100 vystavovateľov z 32 krajín. Predstavia svoje najnovšie výrobky a služby v kľúčových priemyslových odboroch, najmä strojárstve, energetike, elektrotechnike, automatizácii, v oblasti priemyslových subdodávok a informačných technológií.

V pavilóne M bude aj tohto roku vystavovať U. S. Steel Košice. Podľa vyjadrenia Františka Helfena, vedúceho oddelenia obchodná propagácia, firma predstaví svoj tradičný výrobný sortiment - plechy, radiátory a rúry a informuje aj o výstavbe pozinkovacej linky č. 3. V utorok 19. 9. 2006 sa na veľtrhu uskutoční Slovenský deň. Do Brna odcestujú aj manažéri U. S. Steel Košice, ktorí absolvujú rad rokovaní so zákazníkmi. Medzinárodný strojársky veľtrh v Brne sa končí 22. 9. 2006.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...