Vyhľadávanie:

Nadštandardné zhodnotenie úspor sporiteľov

Nadštandardné zhodnotenie úspor sporiteľov

STABILITE sa vlani darilo

STABILITA má za sebou excelentný rok a jej klienti dôvod na maximálnu spokojnosť - dali nám vedieť z doplnkovej dôchodkovej spoločnosti, v ktorej si sporia aj zamestnanci U. S. Steel Košice. Prečo? STABILITA sa môže pochváliť, že pre svojich viac ako 163 tisíc klientov pripravila veľmi príjemný darček v podobe nadštandardného zhodnotenia ich úspor. V priebehu roka 2009 totiž vzrástli účty sporiteľov o viac ako 8,6 percenta p.a., pričom toto percento zhodnotenia predstavuje už čistý výnos, teda výnos po odpočítaní všetkých účtovaných poplatkov, ktoré účastníci platia za správu.

"Takéto výnosy si pamätajú len tí najvernejší sporitelia, ktorí si v STABILITE šetria takmer od začiatku jej vzniku. Podobne vysoké zhodnotenie dosiahla STABILITA naposledy v roku 2000, keď bola situácia na finančných trhoch diametrálne odlišná a zhodnotenia na úrovni dvojciferných čísiel patrili u klientov obdobných inštitúcií k bežným očakávaniam. Dnes, keď sa väčšina z nás uspokojí s 2,5-percentným zhodnotením na termínovaných bankových vkladoch, je dosiahnutý výnos o to cennejší. A to by sme prirodzene nemali zabúdať na základný prínos celého produktu, ktorým je lukratívny a pravidelný mesačný príspevok zamestnávateľa, či ďalší benefit v podobe daňových úľav, ktoré si klienti tretieho piliera môžu každoročne uplatniť," uviedla Jana Volnerová z marketingového oddelenia spoločnosti. STABILITE sa podľa jej vyjadrenia darilo aj pri napĺňaní ďalších plánovaných ukazovateľov. Spoločnosti pribudlo päťtisíc nových sporiteľov, dnes ich má viac ako 163 tisíc, a objem spravovaných aktív vo fondoch vzrástol na takmer 208 miliónov eur. Výpisy z individuálnych účtov za rok 2009 bude spoločnosť klientom zasielať 15. februára 2010.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...