Vyhľadávanie:

Najúspešnejšia Petrovičová

Najúspešnejšia Petrovičová

Už vlani bola po prvý raz v histórii našej zimnej i letnej olympiády zamestnancov U. S. Steel Košice vyhodnotená súťaž Olympionik roka. Bodovo sa hodnotilo umiestnenie na prvých troch priečkach v jednotlivých disciplínach na zimnej i letnej olympiáde. Vlani si prvenstvo vybojovala najlepšia olympionička Lucia Petrovičová z útvaru GM pre analýzy a štatistiku.

Jej meno pribudlo na putovnom pohári v tomto roku po druhý raz. So ziskom 26 bodov, ktoré dosiahla za dve víťazstvá v cyklistike a v pretekoch inline korčuliarov, za dve druhé miesta v squashi a v tenise a za tretie miesto v bežeckom lyžovaní, obhájila táto naša najúspešnejšia športovkyňa svoje vlaňajšie prvenstvo. Druhú priečku v súťaži Olympionik roka 2007 obsadil Michal Dutko z DZ Zušľachťovne, ktorý si na svoje konto pripísal 18 bodov za tri víťazstvá v pretekoch na bežkách, v cyklistike a v súťaži inline korčuliarov. Na 3. mieste sa umiestnili až traja olympionici Monika Kürthyová z DZ Expedícia, Pavol Paprčka z DZ Koksovňa a Jozef Sciranko z DZ Zušľachťovne. Všetci zhodne získali po 12 bodov, po 6 bodov za víťazstvá vo svojich vekových kategóriach v behu na lyžiach, Kürthyová a Paprčka v cyklistike a Sciranko v behu na 10 kilometrov. Všetkých piatich olympionikov pozval na slávnostný obed viceprezident pre ľudské zdroje Martin Pitorák, ktorý najúspešnejším športovcom v spomínanej súťaži zablahoželal k dosiahnutým úspechom a ocenil ich snaženie a skvelé výkony na športoviskách našich olympiád symbolickými darčekmi.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...