Vyhľadávanie:

Začal sa EKOTOPFILM 2007

Začal sa EKOTOPFILM 2007

Spoločnosť U. S. Steel Košice je generálnym partnerom v poradí už 34. ročníka medzinárodného festivalu filmov s problematikou trvalo udržateľného rozvoja, EKOTOPFILM 2007, ktorý sa začal v pondelok 22. októbra, v bratislavskom hoteli a kine Tatra. Celý týždeň, až do piatku 27. októbra, budú mať diváci v dvoch projekciách príležitosť pozrieť si to najlepšie, čo filmári v ostatnom čase vytvorili. Odborná medzinárodná porota bude snímky, prihlásené do súťaže posudzovať, v siedmich kategóriách. Pôjde o tituly populárno-vedecké, prírodopisné, dokumentárne, vzdelávacie, publicistické, pre deti a mládež a videoklipy.

Súčasťou festivalu, tak ako po minulé roky, sú aj kvalitné sprievodné podujatia. S mesačným odstupom sa vďaka košickej oceliarni môžu na festival vo svojom meste tešiť aj Košičania. Skvelé filmy o našej planéte a o nás, jej obyvateľoch, sa budú premietať od 20. do 22. novembra 2007 v priestoroch kina Slovan.

Podrobnejšie informácie o priebehu festivalu, víťazných filmoch i ďalších zaujímavostiach prinesieme v spravodajstve na budúci týždeň.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...