Vyhľadávanie:

Po basketbale - šípky

Po basketbale - šípky

V tohtoročnom pláne športových aktivít zamestnancov U. S. Steel Košice nám po letnej olympiáde zostávali zorganizovať majstrovstvá v dvoch športových odvetviach. V basketbale a v hádzaní šípok. Kým basketbalový šampionát sa vo štvrtok 18. októbra skončí, majstrovstvá v hádzaní šípok na terč budú mať svoju premiéru vo štvrtok 8. novembra so začiatkom od 15. hodiny v herni nad jedálňou vo vysokoškolskom internáte TU Košice na Jedlíkovej ulici. Súťažiť sa bude elektronickými šípkami v kategóriách mužov a žien aj z dcérskych spoločností bez vekového a výkonnostného obmedzenia.

Vyplnenú prihlášku, ktorá je spolu s organizačným zabezpečením tohto šampionátu a e-mailovou adresou umiestnená na Intranete, odošlite do 5. novembra 2007. V tomto roku to bude naša posledná športová aktivita, v novom roku 2008 začneme 12. januára halovým futbalovým turnajom, majstrovstvami U. S. Steel Košice v ľadovom hokeji a vo februári zimnou olympiádou.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...