Vyhľadávanie:

Najväčší výrobca skladových kontajnerov v strednej Európe v U. S. Steel Košice

Najväčší výrobca skladových kontajnerov v strednej Európe v U. S. Steel Košice

Za úspechom je dlhoročná spolupráca a skúsenosti

V piatok 5. novembra k nám pricestovali zástupcovia CONTAINEX-u Thomas Griessenauer a Nicola Tadic z Centrálneho nákupu spolu s konateľmi výrobného závodu na Slovensku Ladislavom Fisherom, Martinom Píšom a nákupcom Petrom Horváthom zo spoločnosti SK-CONT. Okrem obchodného rokovania týkajúceho sa budúcej spolupráce si naši partneri  prezreli i prevádzky, ktoré súvisia s následnou výrobou u nášho partnera. Sme radi, že spoločnosť SK-CONT, ktorá sa špecializuje výrobou skladových kontajnerov v rôznych veľkostiach a má v tomto segmente už viac ako 25 ročné skúsenosti, je našim zákazníkom.

SK-CONT vyrába skladové kontajnery najnovšou a šetrnou technológiou voči životnému prostrediu, využívajúc katodické ponorné lakovanie a CNC laserové rezacie stroje. Po viac ako 20 ročnej úspešnej spolupráci sa SK-CONT, ako výrobný závod, stal v roku 2009 súčasťou rakúskej koncernovej spoločnosti CONTAINEX. CONTAINEX je súčasťou rakúskej WALTER GROUP.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...