Vyhľadávanie:

Najväčšiu radosť mal výherca klimatizácie

Najväčšiu radosť mal výherca klimatizácie

Výhercovia 3. kola Veľkej súťaže 2022 sa zo svojich cien veľmi tešia. Takmer všetci súťažia už od spustenia 1. kola minulého ročníka a doteraz ani jeden z nich nič nevyhral.

Najväčšiu radosť mal pochopiteľne výherca hlavnej ceny – klimatizácie na doma Marián Varga, ktorý pracuje v spoločnosti Ferroenergy: „Klimatizáciu nemáme. Bývam v byte, v paneláku, pod strechou, takže výhra mi v týchto horúcich dňoch prišla naozaj vhod.“

Za aké elektrospotrebiče vymenia svoje kupóny v hodnote 500 eur ďalší výhercovia?

Martin Hura zo spoločnosti Labortest uvažuje o novej chladničke. Zoltán Korán si ešte nie je istý, na čo minie 500 eurový kupón: „Vlani sa nám pokazila chladnička, kupovali sme novú. Toho roku zase umývačka, aj tú sme už kúpili novú. Tak hádam počkáme, čo ďalšie sa nám v domácnosti pokazí a podľa toho sa zariadime“. Aj ďalší výherca, Peter Balog, bol z výhry prekvapený.  Tiež hrá od začiatku a tiež doteraz nič nevyhral. Po porade s manželkou možno do domácnosti pribudne nová chladnička.

Do správnych rúk sa dostali aj permanentky HC Košice. Ján Vartovník je fanúšikom hokeja a pravidelne chodí na aj zápasy.  Vladimír Molnár chodieva na hokej sporadicky, ale fanúšikmi sú aj jeho synovia: “Tak sa hádam vystriedame,“ hovorí a dodáva: „V hre budem určite pokračovať aj naďalej. Súťažné videá sú veľmi zaujímavé, stačí si ich iba pozorne pozrieť a nie je problém prísť na to, ktoré odpovede sú správne. Rád by som vyhral kuchyňu, bol by to perfektný darček pre manželku.“

Dvesto eur na Up kartu bude pripísaných ďalšiemu výhercovi, ktorým je Ladislav Tischler. Ten plánuje použiť získané finančné prostriedky najmä na nákupy v lekárni.

Výhercovia si svoje ceny prevezmú tento týždeň.

Od dnes sa už môžete zapojiť do 4. kola Veľkej súťaže 2022.

U. S. Steel Košice - XAPP-Súťaže (usske.sk)

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...