Vyhľadávanie:

Najviac hlasov získal vodný lyžiar

Najviac hlasov získal vodný lyžiar

V sobotu 4. februára 2012 sa v hoteli DoubleTree by Hilton v Košiciach uskutoční tretí ročník ankety Športová osobnosť Košíc (ŠOK). Na slávnostnom gala večere ocenia najlepších športovcov za rok 2011 v troch kategóriách. Členovia Košickej športovej akadémie ešte v závere uplynulého roka nominovali desať športovcov v kategórii TOP 10, troch v kategórii Športová nádej a troch laureátov v kategórii Športová legenda.

Jedno meno vzišlo k 31. decembru 2011 z internetového hlasovania fanúšikov v ankete ŠOK FAN. Z vyše 2 500 odovzdaných hlasov, ktoré boli rozdelené medzi 289 športovcov, sa víťazom tohto hlasovania stal vodný lyžiar Radovan Hynek. Cenu si tiež prevezme na už spomínanom gala večere a Plese košických športovcov. Utajené je už len jedno meno športovca a to Absolútneho víťaza ŠOK 2011. Kto ním bude, sa verejnosť dozvie na tomto podujatí počas vyhlasovania výsledkov ankety. V roku 2009 v ankete zvíťazila atlétka Dana Velďáková a vlani patrilo prvenstvo hokejistovi Petrovi Bartošovi.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...