Vyhľadávanie:

Náš materiál i vo výrobkoch Stiebel Eltron

Náš materiál i vo výrobkoch Stiebel Eltron

Jednou z prevádzok medzinárodnej spoločnosti Stiebel Eltron je i Tatramat – ohrievače vody. Prevádzka so sídlom v Poprade zhodnocuje naše ploché valcované výrobky pri výrobe rôznych typov ohrievačov vody. Vďaka najmodernejším technológiám zvárania, povrchovej úpravy smaltom, ako aj vysoko účinnej izolácie sa ohrievače značky Tatramat presadili nielen na domácom trhu, ale i na trhoch celej Európy. Zástupcovia tejto spoločnosti si po obchodnom rokovaní v sprievode Martina Pitucha, manažéra Technického   servisu zákazníkom pre bielu techniku a Františka Gregora z Centra pre návštevníkov prezreli v uplynulých dňoch výrobné prevádzky, akými boli Oceliareň, Teplá valcovňa, Studená valcovňa a pozinkovacia linka č. 3.

STIEBEL ELTRON je medzinárodne zameraný koncern a patrí celosvetovo k technologickým lídrom na trhu v segmentoch ohrevu vody, elektrického vykurovania a obnoviteľných zdrojov energie. Spoločnosť založil Dr. Theodor Stiebel v roku 1924 s cieľom vyrábať produkty s nízkou spotrebou energie, spoľahlivosťou a vyšším komfortom. Dnes má spoločnosť 5 výrobných závodov v Európe, 21 celosvetovo pôsobiacich obchodných spoločností, ako aj obchodné zastúpenia a organizácie vo vyše 120 krajinách sveta. Spoločnosť vo svojich prevádzkach vyrába malolitrážne elektrické ohrievače vody, elektrické ohrievače vody, kombinované ohrievače, ohrievače s nepriamym ohrevom, solárne ohrievače a plynové ohrievače.                                          

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...