Vyhľadávanie:

Náš zákazník Kingspan je výrobcom moderných stavebných systémov

Náš zákazník Kingspan je výrobcom moderných stavebných systémov

Martinu Handlovú, Gabrielu Matějusovú a Jiřího Schmieda, zástupcov nášho obchodného partnera Kingspan, a.s. z Hradca Králové, privítal v uplynulých dňoch v košickej fabrike Tomáš Sirovec, vedúci oddelenia predaj lakoplastovaných plechov spolu s Marcelom Šestákom z toho istého oddelenia. Naši partneri využili i možnosť oboznámiť sa s výrobnými prevádzkami  spoločnosti, a to od výroby ocele, brám, cez valcovanie, až po finalizáciu za studena valcovaných zvitkov na pozinkovacích linkách a následne na lakoplastovacej linke. Hutou ich okrem kolegov z predaja sprevádzal František Gregor z Centra pre návštevníkov. Na záver naši hostia poďakovali za možnosť oboznámiť sa s jednotlivými výrobnými prevádzkami a ocenili náš prístup k bezpečnosti a ochrane zdravia.

Spoločnosť Kingspan vznikla v roku 1965 ako malá rodinná stavebná firma v Írsku, jej víziou boli energeticky efektívne stavby. Dnes sa portfólio spoločnosti zameriava na sendvičové izolačné panely, závesné odvetrávané a modulárne fasády, izolačné dosky, zdvojené podlahy a ďalšie produkty súvisiace so stavebníctvom či environmentom.       

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...