Vyhľadávanie:

Naši seniori sú v športových súťažiach v meste jednotky

Naši seniori sú v športových súťažiach v meste jednotky

Dnes sa v priestoroch Jesene života uskutočnilo veľmi milé, predvianočné  stretnutie s našimi bývalými kolegami – železiarmi, ktorí si užívajú zaslúžený dôchodok.

Po dvoch rokoch pandémie, ktorá spomalila a obmedzila životy nás všetkých, sa konečne mohli aj oni začať stretávať a športovať.  Bilancia tohto roka je veľmi úspešná hlavne na športovom poli.  Andrej Sabol predstavil najväčšie úspechy, ktoré prítomná asi štyridsiatka seniorov odmeňovala búrlivým potleskom. Naši seniori sa v letnej olympiáde mesta umiestnili na skvelom 2. mieste.  V štafetovom behu boli druhí, v kope na bránku zvíťazili.  Ešte lepšie si počínali v mestskej lige petanque, v ktorej zápolilo 28 družstiev. Športovci z Jesene života prvý zápas prehrali, ale potom ich už nikto neporazil, postupovali cez štvrťfinále, semifinále až do finále a získali titul majstra. Okrem toho sa im podarilo postaviť aj družstvo stolných tenistov, ktorým sa tak isto veľmi darí. Po ligovej prestávke budú pokračovať opäť na jar.

   

Uvažujú aj o zapojení sa do ďalších športov, takže seniori v meste to budú mať ťažké. „My totiž kde prídeme, tam vyhráme!“ povedal Andrej Sabol. V závere sa poďakoval nielen športovcom, ale aj dámam, ktoré chodili na všetky zápasy a dali dokopy skvelý fanúšikovský tím.

   

Anna Havierová, predsedníčka OZ Jeseň života, mala pre športovcov pripravené darčeky – nové tričká na športové hry aj nové oblečenie pre stolných tenistov. S hrdosťou nám ich ukázala, pretože na hrudi tričiek svieti logo U. S. Steel Košice.

   

Seniorov potešili drobné darčeky od nás – kalendáre a sladkosti.

„Pozdravujte železiarov. Prajeme šťastné a krásne sviatky a aby bol nový rok lepší ako ten, ktorý sa končí,“ zaželali v mene všetkých Helena Brožková, Terézia Némethová a Anna Havierová. (na fotke zľava)

Foto: Ján Kisucký

 

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...