Vyhľadávanie:

Našim sa nedarilo

Našim sa nedarilo

Súčasťou Steelers Cup je už tradične v posledný deň podujatia aj turnaj VIP vo štvorhre. V ôsmich skupinách po štyroch hralo spolu 32 dvojíc z radov obchodných partnerov, sponzorov, podnikateľov a manažérov. Z U. S. Steel Košice štartovalo na dvorcoch tenisového areálu na Aničke šesť dvojíc, ktorým sa v tomto roku nedarilo. Ani jednej z nich sa totiž nepodarilo skupinu vyhrať a prebojovať sa do štvrťfinále. Hralo sa na jeden set do šesť s možnosťou tajbrejku. Medzi postupujúcimi neboli ani vlaňajší víťazi Harau - Caciulesku, obchodní partneri z Rumunska, ktorí skončili v skupine iba na 2. mieste.

Sitom vyraďovacích štvrťfinálových a semifinálových bojov neprešli ani ďalšie favorizované dvojice, ako Miškov - Stropkovský, Cvanciger - Kardoš, Švejkovský - Gažúr či Savlič - Sobanský. Najlepšie si počínali Simčák - Tomaško z Tatranskej Lomnice a Suchý s Priščákom z firmy Motor-Car Košice. Prvenstvo si vybojovali Suchý s Priščákom, ktorí zvíťazili nad dvojicou Simčák - Tomaško 6:3.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...