Vyhľadávanie:

Návrat s medailami

Návrat s medailami

V Dubnici nad Váhom sa v sobotu 8. novembra 2014 konali majstrovstvá Slovenska v cezpoľnom behu. Šampionát, na ktorom sa zúčastnili aj bežci TJ Obal servis Košice, zavŕšil tohtoročnú bežeckú sezónu vytrvalcov. Zverenci bývalého vynikajúceho maratónca, trénera Pavla Madára, si v silnej konkurencii počínali veľmi dobre, keď sa domov vrátili so zlatom, striebrom i bronzom. Muži bojovali o medaily na 10 - kilometrovej trati, ženy absolvovali 6 km trať. V kategórii mužov zvíťazil Peter Ďurec z Banskej Bystrice časom 32:20 min, ale až štyria zverenci P. Madára sa umiestnili v prvej desiatke štartujúcich. Na 4. mieste skončil časom 34:49 min. Jaroslav Szabo, 6. Igor Vaktor 35:30 min., 7. Radovan Tomeček 35:48 min. a 10. Marek Mockovčiak 36:47 min. V tomto zložení obsadili v súťaži družstiev 1. miesto, s počtom deviatich bodov si vybojovali zlaté medaily a získali majstrovský titul.

V kategórii žien v krose dominovala Ľubomíra Maníková z Demolexu Bardejov časom 31:24 min. Z pretekárok Obal servisu Košice si najlepšie počínala Romana Gajdošová, ktorá sa časom 31:45 min. umiestnila na 3. mieste a pre svoj klub vybojovala bronzovú medailu. Na 6. mieste skončila Ivana Butoracová časom 32:59 min. a 11. miesto obsadila Lívia Krajňáková časom 36:43 min. V súťaži ženských družstiev skončila spomínaná trojica z Obal servisu so ziskom 14-tich bodov na striebornej druhej priečke.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...