Vyhľadávanie:

Návšteva veľvyslanca USA v SR Theodora Sedgwicka

Návšteva veľvyslanca USA v SR Theodora Sedgwicka

Nový veľvyslanec USA v Slovenskej republike Theodore Sedgwick pricestoval na návštevu U. S. Steel Košice v utorok 31. augusta. Nástupca Vincenta Obsitnika, ktorý ukončil svoju misiu v Bratislave 20. januára 2009, sa stretol s prezidentom oceliarskej spoločnosti Georgeom F. Babcokom, absolvoval prehliadku zariadenia na plynulé odlievanie ocele do brám č. 2 v divíznom závode Oceliareň, prezrel si teplú širokopásovú trať v Teplej valcovni a pozinkovňu č. 3 v divíznom závode Zušľachťovne a obalová vetva. Pobyt v USSK ukončil pracovným obedom s predstaviteľmi vedenia spoločnosti.

Veľvyslanec získal podrobné informácie o histórii košickej huty, jej súčasnom výrobnom programe a investičnom rozvoji, ľudských zdrojoch i spolupráci s lokálnou komunitou. Živo sa zaujímal o produkciu a export výrobkov, surovinové zdroje, zamestnanosť a postavenie U. S. Steel Košice v regióne a na Slovensku.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...