Vyhľadávanie:

Neodradilo ani daždivé počasie

Neodradilo ani daždivé počasie

Detská železnica Košice vždy na začiatku sezóny a ku Dňu Zeme organizuje dobrovoľnú brigádu na zber odpadkov a vyčistenie okolia staničiek Čermeľ, Vpred, Alpinka a popri trati. Každoročne sa vyzbiera a zlikviduje niekoľko desiatok vriec odpadkov, ktoré tu zanechajú nezodpovední návštevníci.

Tohto roku sa do tejto aktivity zapojila i široká verejnosť a firmy. Naša firma U. S. Steel Košice nemohla pri tom chýbať a preto v sobotu, 15. apríla 2023, sa zišla skupinka hutníkov, ktorí si vzali na starosť okolie staničky na Alpinke a drezinový ovál. Aj napriek tomu, že nám počasie hrozilo dažďom, vydržalo a postrašilo iba krátkou búrkou. Priatelia z OZ Detská železnica sa postarali o rukavice, minerálky, kávu, čaj a ako vždy aj o dobrú náladu.

Naše poďakovanie patrí všetkým, ktorí prišli a pomohli so zberom odpadkov a napadaných konárov, ktorých bolo po nedávnej víchrici viac ako dosť.

Nech to para tlačí!

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...