Vyhľadávanie:

Nalaďte sa na dobrovoľnícku nôtu

Nalaďte sa na dobrovoľnícku nôtu

Predstavujeme organizácie, ktorým pomôžeme v 17. ročníku Dní dobrovoľníkov U. S. Steel Košice

Je skvelé počúvať otázky typu: „Kedy budeme mať tento rok dni dobrovoľníkov?“. Znamená to, že naše kolegyne a kolegovia sa na podujatie už teraz tešia. Nečudo, veď za tie roky zanechali za sebou kusisko práce na miestach, ktoré slúžia všetkým obyvateľom a návštevníkom Košíc, alebo naopak, zraniteľným skupinám, akými sú napr. deti v detských domovoch. Pracovali spolu na veciach, ktoré majú zmysel, a to je obohacujúce.

Na skupinu pozitívne naladených ľudí, ktorí si neváhajú vyhrnúť rukávy pri práci pre druhých, sa tešíme aj tento rok. Pripravili sme tradičné aktivity a miesta, kde je za tie roky vidieť zmenu k lepšiemu, ku ktorej sme prispeli. Veríme, že z ponuky aktivít si vyberie každý, kto je ochotný pomôcť.

Základné informácie sú už teraz zverejnené na webovej stránke U. S. Steel Košice.

Dobrovoľníctvo - U. S. Steel Košice (usske.sk)

Postupne tam od 17. apríla do 17. mája, kedy otvoríme registráciu na podujatie, budeme pridávať články s podrobnejšími informáciami ku každej aktivite. Čítajte a plánujte si už teraz dobrovoľnícku pomoc spolu s kolegami, rodinou či priateľmi. Tešíme sa na vás!

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...