Vyhľadávanie:

Nezmeškajte koncert opernej legendy Vstupenky môžete aj vyhrať!

Nezmeškajte koncert opernej legendy Vstupenky môžete aj vyhrať!

José Carreras, rodák z Barcelony, patrí k najväčším operným hviezdam súčasnosti.  Jeho bohatý a pôsobivý hlas zaujal poslucháčov v šesťdesiatich operných dielach, rôznych hudobných štýlov od baroka po modernu.  Je preslávený najmä svojimi interpretáciami diel Giuseppe Verdiho a Giacoma Pucciniho. Počas svojej kariéry bol štyrikrát nominovaný na cenu Grammy, jednu nomináciu pretavil do víťazstva v kategórii Najlepší vokálny výkon v klasickej hudbe.  Spolu s ďalšími dvoma slávnymi tenoristami sa po celom svete preslávili ako „Tres Tenores“.

José Carreras prichádza do Košíc a verejnosti sa predstaví na veľkolepom koncerte s názvom Legenda sa vracia, ktorý sa v košickej Steel Aréne uskutoční 16. februára. Operným večerom bude sprevádzať Filip Tůma,  predstaví sa tiež vynikajúca sólistka Opery Národného divadla Košice Michaela Várady a orchester Národného divadla Košice, ktorý povedie dirigent David Ciménez.

Ak hľadáte neopakovateľný zážitok plný emócií a kvalitnej hudby, prípadne originálny darček pre svoju polovičku k blížiacemu sa sviatku Valentína, teraz si môžete kúpiť vstupenky pre vás a vášho partnera v akcii 1+1 v sieti predpredaj : https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/jose-carreras-2024-02-16/

Alebo, dvaja z vás môžu získať po dve vstupenky na tento koncert zdarma. Stačí sa zapojiť do našej súťaže a najneskôr do 11. februára správne odpovedať na otázku nižšie.
Mená  výhercov vstupeniek uverejníme 12. februára.

Musíte sa prihlásiť

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...