Vyhľadávanie:

Nie sme ľahostajní

Nie sme ľahostajní

Zbierka na charitu do konca tohto týždňa

Prvým, kto zaklopal na dvere Vonkajších vzťahov s taškou plnou hračiek, bol v pondelok ráno Ján Hanispal zo spoločnosti DIW Service s .r. o. "Priniesol som nejaké skladačky, s ktorými sa už moje deti nehrajú. Sú zachovalé a funkčné, možno spravia ešte iným radosť. Uvažujem, že ešte donesiem šatstvo. V každom prípade o akcii poviem aj kolegom. Možno sa zapoja tiež..." V priebehu včerajška a predvčerajška nás navštívili viacerí železiari, ktorí reagovali na výzvu a prispeli do zbierky hračiek, šatstva, techniky, športových i školských potrieb pre odkázaných na pomoc. Tašky obsahovali najviac šatstvo pre malých i veľkých. Ale objavili sa i knihy pre deti, či ruksak. "Sú to naozaj veľmi zachovalé veci, všetok odev je čistý, vyžehlený. Ľudia oceňujú, že sa takáto akcia organizuje. Mali doma funkčné veci, ale nevedeli, komu zavolať, kde ich odniesť, aby poslúžili ešte aj iným," uviedla koordinátorka projektu zbierky Ľubomíra Šoltésová.

Ak sa chcete pridať k tým oceliarom, nákupcom, ekológom, ekonómom, výskumníkom a ďalším, ktorí už do zbierky prispeli, máte na to ešte tri dni. Zbierka sa končí v piatok 5. marca. Čakáme vás od 8.00 do 15.30 hod. Vo štvrtok (od 10.00 do 18.00 hod.) môžu záujemcovia využiť aj zberné miesto v priestoroch Nadácie rytmus tretieho veku - Klub dôchodcov v budove Kosilu na Tr. SNP 61 v Košiciach.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...