Vyhľadávanie:

Nominujme ich na ceny KSK

Nominujme ich na ceny KSK

Sú medzi nami výnimoční ľudia?

Tisíce ľudí pokope vo firme, ktorá dlhodobo dokazuje svoju konkurencieschopnosť medzi svetovými hráčmi v oceliarstve. To je určite bohatý zdroj talentov, a nielen v technickej oblasti. Naši zamestnanci sú aktívni aj po práci, sú to zanietení športovci, amatérski umelci, dobrovoľníci. Dajme o nich vedieť ostatným, prezentujme nasledovaniahodné príklady a aktivity.

Košický samosprávny kraj udeľuje raz ročne jednotlivcom i kolektívom nasledovné ocenenia: Cena Košického samosprávneho kraja (KSK) je verejným ocenením, ktoré udelí zastupiteľstvo občanom a kolektívom za osobitný prínos pre rozvoj samosprávneho kraja, za činy statočnosti, ľudskosti a  hrdinstva, za vynikajúce tvorivé činy a výsledky dosiahnuté v humanitárnej, cirkevnej, kultúrnej a umeleckej, publicistickej, verejnoprospešnej, podnikateľskej, technickej, športovej a vedecko - vzdelávacej činnosti.

Čestné občianstvo KSK môžu získať občania SR i cudzinci, ktorí obohatili ľudské poznanie vynikajúcimi tvorivými výkonmi a zaslúžili sa o rozvoj a priateľstvo medzi národmi a regiónmi.  Ocenenie Historická osobnosť regiónu udeľuje zastupiteľstvo „in memoriam“ osobnostiam, ktoré svojim celoživotným prínosom významne ovplyvnili historický vývoj v Košickom kraji.

Takisto možno pri príležitosti významných životných jubileí, za vynikajúce výkony a výsledky vo všetkých oblastiach či osobitné morálne postoje nominovať zamestnancov USSK aj na Cenu predsedu KSK alebo Čestnú cenu predsedu KSK.

Vaše nominácie v rozsahu cca 10 riadkov A4 posielajte do 10. septembra na adresu lsoltesova@sk.uss.com.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...