Vyhľadávanie:

Nové logo HC Košice pre novú éru

Nové logo HC Košice pre novú éru

Vytvorením nového loga HC Košice pri príležitosti osláv storočnice hokeja v Košiciach a 60. výročia založenia klubu sa začína nová éra klubu po prekonaní ťažkých pandemických čias.

Nové logo v sebe uchováva tradičné hodnoty, úspechy a akcentuje bytostné prepojenie s dlhodobým patrónom klubu, ktorého identita bola po celý čas súčasťou väčšiny historicky používaných logotypov.

Jej pôvodný námet, zlievanie železa a ocele do zvitkov, podstúpil redizajn zohľadňujúci moderné grafické trendy, bol doplnený o hokejové prvky a symbolizuje jednu z najúspešnejších ér košického hokeja.

Spodná časť loga reprezentuje výchovu mládeže, z ktorej vzišli legendárne mená československého a slovenského hokeja, zatiaľ čo úspechy A-tímu sú uchované v jeho hornej časti. Oranžová farba symbolizuje energiu hráčov a fanúšikov, vďaka ktorej sú do oboch zložiek vlievané ideálne vyvážené vlastnosti ocele - tvrdosť, pružnosť, pevnosť, tvarovateľnosť a obnoviteľnosť. Všetky tieto aspekty sú harmonicky a symetricky zladené v tradičnej oranžovo čiernej farebnej kombinácii.        

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...