Vyhľadávanie:

Nové podujatie pre bežcov

Nové podujatie pre bežcov

V košickej mestskej časti Nad jazerom bude mať v nedeľu 18. mája 2014 premiéru nové bežecké podujatie s názvom 1. Jazerná 50-ka. Štart sa uskutoční o 8. hodine pri splave Hornádu na hrádzi, kde bude aj cieľ. Beží sa po hrádzi až k mostu Palárikova - Južné nábrežie, kde bude obrátka. Súťaž je vypísaná pre mužov i ženy v kategóriách do 49 rokov a nad 50 rokov, ako aj pre štafety bez vekového obmedzenia (muži, ženy a mix štafety).

V jednom družstve môže byť šesť bežcov, minimálne traja. Maratónci odbehnú na spomínanej trase šesť kôl, členovia šesťčlennej štafety pobežia jedno kolo a štafety s menším počtom bežcov viac než jedno kolo. Štartovné pre jednotlivcov 4 eurá, pre členov štafiet 3 eurá. V cene je zahrnuté občerstvenie pri štarte, počas behu i v cieli. Prví traja v každej kategórii budú odmenení vecnými cenami. Prezentácia štartujúcich sa uskutoční v deň pretekov od 7.00 hod. v mieste štartu a cieľa pri splave.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...