Vyhľadávanie:

Nové posily o rok

Nové posily o rok

Šestnásť najlepších štvrtákov, žiakov Strednej odbornej školy v Košiciach - Šaci uzavrelo minulý týždeň vo štvrtok, 7. októbra 2010, na stretnutí s generálnym manažérom pre zabezpečenie a rozvoj ľudských zdrojov Milanom Polčom, riaditeľom pre nábor a výber Gabrielom Kádárom, senior konzultantom Miroslavom Fedorom a riaditeľom školy Jozefom Šablatúrom so spoločnosťou U. S. Steel Košice riadne pracovné zmluvy.

"Podpis pracovných zmlúv s najlepšími žiakmi, ktorí počas celého štúdia dosahujú vynikajúce výsledky, je rovnako ako vlani ďalším vyústením spolupráce U. S. Steel Košice so Strednou odbornou školou v Šaci, ktorá je našim dlhoročným partnerom a hlavným zdrojom kvalifikovanej pracovnej sily," konštatoval pred slávnostným aktom generálny manažér Milan Polča. Budúcim hutníkom s doterajším maximálnym študijným priemerom 1,5, podobne ako riaditeľ Jozef Šablatúra, zaželal v ďalšom vzdelávaní veľa úspechov a vyzval ich, aby v dobrých výsledkoch nepoľavovali. Už aj preto, že podmienka úspešného ukončenia školy je zakotvená v zmluve.

Mechanici, elektrotechnici, programátori obrábacích a zváracích strojov a zariadení, mechanici strojov a zariadení, ako aj hutníci operátori posilnia rady zamestnancov košickej oceliarne v závodoch prvovýroby od 1. septembra budúceho roka.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...