Vyhľadávanie:

Nové rekordy na dvoj-stolicovom tandeme aj na expedícii

Nové rekordy na dvoj-stolicovom tandeme aj na expedícii

Hviezdami minulého War Roomu, ktorý sa konal v stredu 16. mája boli pracovníci z nočnej A zmeny zo 6. mája tohto roku na dvoj-stolicovom tandeme. Riaditeľ divízneho závodu Žušľachťovne a obalová vetva Tibor Kovács totiž v centrálnom War Roome účastníkom stretnutia oznámil, že zmena A pod vedením majstra Mareka Potošňaka vytvorila hneď tri nové výrobné rekordy.

Za jednu zmenu vyprodukovali 810,3 tony materiálu, čo je o 20 ton viac ako činil predošlý rekord a okrem toho vyrobili 799,85 ton jednoducho hladeného (single reduction) obalového plechu, čím prekonali starý rekord o 45 ton. Aby toho nebolo málo, do tretice dosiahli aj najlepší GAP time, teda čas medzi nasadením zvitkov do linky, v hodnote 129,86 sekundy.

Prezident spoločnosti Scott Buckiso v tejto súvislosti zdôraznil, že tu v žiadnom prípade nejde o šťastie, alebo nejakú zhodu náhod, ale o výsledok pokračujúcej dobrej spolupráce medzi ľuďmi z úseku GM pre transformáciu a zdokonaľovanie procesov Jána Petka a ľuďmi z výroby. Vyzdvihol pritom zvlášť skupinu ľudí okolo Mareka Potošňaka, ktorí boli jednými z prvých, kto sa aktívne zapojil do Carnegie Way projektov. Na rovnakom stretnutí War Roomu však zarezonoval aj rekord, ktorý sa podarilo vytvoriť divíznemu závodu Expedícia. Za 24 hodín vyexpedovali prostredníctvom kamiónov 9002 ton materiálu k našim zákazníkom, za čo sa im takisto dostalo uznania.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...