Vyhľadávanie:

Novinka - balené jedlá

Novinka - balené jedlá

Ponuka pre zamestnancov v nepretržitom pracovnom režime

Dobrá správa pre zamestnancov pracujúcich na zmeny v nepretržitých prevádzkach, ktorí sa chcú zdravo a racionálne stravovať. Spoločnosť U. S. Steel Košice po splnení nevyhnutných hygienických podmienok umožní od zajtra, 1. júla 2004, podávanie chladených balených jedál priamo na pracovisku. Po ich ohriatí v mikrovlnej rúre budú pripravené na konzumáciu.

"Jedlá pripravuje spoločnosť Gastrometal novou technológiou," informoval nás vedúci odboru Sociálna politika a kolektívne vzťahy Gabriel Kádár. "Balenú stravu, ktorá má trojdňovú dobu spotreby, si budú môcť ako prví objednávať prostredníctvom svojho predáka zamestnanci DZ Obalová vetva. Podávať sa bude v dvoch stravovacích kútikoch v prevádzkach elektrolytická pocínovňa 1 a kontižiháreň 2, ktoré sú vybavené mikrovlnkou i chladničkou. Postupne sa táto ponuka rozšíri i pre zamestnancov DZ Hutnícka druhovýroba, a to v stravovacích kútikoch v Radiátorovni, Rúrovni a Expedícii, ale aj v ďalších výrobných prevádzkach podniku s nepretržitým pracovným režimom."

Ponuka balenej stravy pre všetky tri pracovné zmeny, a to od pondelka do nedele, bude pozostávať z dvoch druhov hlavného jedla s prílohou, polievky a čaju. Jedálny lístok na najbližších štrnásť dní bude prístupný na intranete a vyvesený v každom zo spomínaných stravovacích kútikov. Zamestnanci nahlásia svoju objednávku, aj dva dni vopred, svojmu predákovi, ktorý sa spolu so zmenovým manažérom už postará o to ostatné.

Podľa informácií riaditeľky spoločnosti Gastrometal Jaroslavy Jánošovej, balenú stravu si budú môcť zamestnanci objednať aj priamo, a to v bufetoch Oceliareň, Koksovňa. Tepláreň, Žiháreň a vo Včelároch.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...