Vyhľadávanie:

Novinky, trendy, kontakty

Novinky, trendy, kontakty

MSV v Brne - prestížny veľtrh

Jubilejný, 50. ročník Medzinárodného strojárskeho veľtrhu (MSV) v Brne, ktorý sa konal v dňoch 15. - 19. septembra, privítal dve tisíc vystavovateľov z 29 krajín sveta. Cez veľtržné brány prešlo takmer stotisíc návštevníkov. Viac ako polovicu exponátov tvorili výrobky inovatívneho charakteru. Najlepšie súťažili o zlaté medaily. Tohto roku udelila odborná porota MSV 11 zlatých medailí.

Čo povedali o veľtrhu zástupcovia spoločnosti U. S. Steel Košice, ktorá sa radí medzi tradičných vystavovateľov:

Gabriel Holub, generálny manažér pre stredoeurópsky región: Aj tohto roku sme počas veľtrhu mali možnosť stretnúť väčšinu našich obchodných partnerov, predovšetkým z Českej republiky a Slovenskej republiky. Bola to opäť skvelá príležitosť rekapitulovať našu doterajšiu spoluprácu a začať aj rokovania o budúcom roku. Veľký záujem o náš materiál a záujem o rozvoj rôznych foriem spolupráce s USSK zo strany zákazníkov zo strednej Európy je naozaj potešiteľný, ale na druhej strane je to pre našu spoločnosť aj veľmi zaväzujúce. Krajiny stredoeurópskeho regiónu považujeme historicky za naše domáce trhy, a preto, pochopiteľne, dávame veľký dôraz na to, aby všetko, čo robíme, prispievalo k čoraz väčšej spokojnosti našich obchodných partnerov. Počas množstva obchodných rokovaní sme získali veľa cenných informácií a podnetov, ktoré nám, pevne veríme, umožnia skvalitniť ďalšiu prácu a upevniť našu pozíciu v regióne.

Július Lang, generálny manažér pre marketing a strategické plánovanie: MSV Brno patrí neodmysliteľne do kalendára dôležitých veľtrhov. Česká republika je pre nás veľmi dôležitým teritóriom predaja našich výrobkov. Na tohtoročnom jubilejnom ročníku sme v našej expozícii zaujali nielen odbornú verejnosť, ale aj bežných návštevníkov historickými autami, medzi ktorými nechýbala známa MB 1000. Na tento automobil dodávali aj košické železiarne automobilové plechy. Na históriu sme nadviazali futuristickými štúdiami automobilov mladých dizajnérov a tiež aj samotnými modelmi áut. V expozícii bol vytvorený kvalitný priestor pre rokovania manažérov so zákazníkmi.

Juraj Hruška, riaditeľ pre obrábanie, výrobu a odlievanie úsek Nákup: Aj úsek Nákup zorganizoval v stánku USSK deň stretnutí so zástupcami firiem, ktoré patria medzi najvýznamnejších dodávateľov náhradných dielcov a materiálov pre našu spoločnosť. Vymenili sme si informácie o aktuálnych zmenách v jednotlivých spoločnostiach, diskutovali o problémoch, ktoré sa vyskytli v minulosti, o ich riešení, o súčasnej situácii a o plánoch do budúcna. Prezreli sme si tiež expozície a stretli sme sa aj s ostatnými dodávateľmi, pričom sa nám podarilo nadviazať kontakty s niekoľkými firmami, ktoré sa po odskúšaní môžu stať našimi budúcimi obchodnými partnermi.

Peter Uhrík, U. S. Steel Košice -Bohemia, a.s.: Oceňujem vynikajúci nápad marketingu požičať a vystaviť v našej expozícii autá - veterány. Okrem tradičných zákazníkov sa tak v našej expozícii zastavilo množstvo ľudí. Asi najzaujímavejšou skupinou, hlavne vo štvrtok, 18. septembra, boli študenti, ktorí sa pri autách fotili a zahatali vstup do expozície, takže sa tam dalo vojsť iba s ťažkosťami. Čo sa týka samotného biznisu U. S. Steel Košice a tej časti, ktorá je vedená prostredníctvom U. S. Steel Košice - Bohemia, a.s., už niekoľko ostatných rokov pravidelne konštatujem, že strojársky veľtrh v Brne má pre USS rastúci význam. Pracovníci obchodnej kancelárie, spoločne s generálnym manažérom pre stredoeurópsky región Gabrielom Holubom, viedli množstvo rokovaní, ktorých predmetom bol denný biznis, vývoj štvrtého kvartálu, ale aj stratégie na rok 2009, ktoré nás zaujímali hlavne v súvislosti s tvorbou biznis plánu na rok 2009.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...