Vyhľadávanie:

Novoročný turnaj manažérov

Novoročný turnaj manažérov

Už tradične sa v druhom januárovom týždni koná Novoročný turnaj manažérov v halovom futbale o Pohár prezidenta U. S. Steel Košice. Kým v uplynulých ročníkoch sa na podujatí zúčastňovalo päť, maximálne šesť mužstiev, v tomto roku sa do turnaja prihlásilo osem tímov. Organizátori ich vyžrebovali do dvoch skupín, do ktorých nasadili dva najlepšie celky z vlaňajška, a to víťaza ZHD a druhého v konečnom poradí mužstvo Vedenia. Turnaj sa uskutoční v sobotu, 12. januára, v hádzanárskej hale vedľa Hornbachu so začiatkom o 8. hodine.

V skupinách sa bude hrať systémom každý s každým po 20 minút hrubého času, prvé dve mužstvá postúpia do semifinále, kde sa stretnú prvý zo skupiny A s druhým celkom zo skupiny B a naopak, druhý s prvým. Víťazi semifinálových zápasov potom budú hrať vo finále o celkového víťaza a porazení o 3. miesto. V A skupine budú ZHD, Výskum a vývoj, Prvovýroba a Expatriates, B skupinu tvoria Vedenie, BSCe, Údržba a Valcovne. Turnaj začína o 8. hodine zápasom ZHD - Prvovýroba, o 8.25 hod. sa stretnú Vedenie - Valcovne, potom bude nasledovať slávnostné otvorenie. Od 14. hodiny budú na programe dva posledné rozhodujúce zápasy, najprv súboj o 3. miesto a potom finále.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...