Vyhľadávanie:

Vianočný turnaj

Vianočný turnaj

V závere uplynulého roka zorganizovala ZO OZ METALURG Výroba a opravy U. S. Steel Košice 6. ročník vianočného turnaja v halovom futbale. O podujatie je každoročne veľký záujem, o čom svedčí počet deviatich zúčastnených družstiev. V hádzanárskej hale vo Všešportovom areáli sa na palubovke vystriedalo 120 hráčov, ktorí v jednotlivých stretnutiach zvádzali tuhé boje o prvenstvo.

Cennú trofej si napokon vybojovali futbalisti z tímu Oprava oceliarní pred Prvovýrobou a mužstvom z Opravy hutných agregátov. Na ďalších priečkach sa umiestnili: 4. Obrobňa a metalurgia, 5. Elektroopravy hutníckych agregátov, 6. Oprava základných prostriedkov, 7. Teplá valcovňa, 8. Opravovňa valcovní, 9. Vedenie z Centrálnej údržby. Po skončení turnaja odborový predák Karol Krišica odovzdal vecné ceny a poháre nielen trom najúspešnejším kolektívom, ale aj najlepším hráčom turnaja. Najlepším brankárom sa stal Jozef Hanák a najlepším strelcom Imrich Hanzeľ.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...