Vyhľadávanie:

O reindustrializácii Európskej únie medzinárodne

O reindustrializácii Európskej únie medzinárodne

V bratislavskej Inchebe sa v dňoch 26.–28. októbra 2016 za účasti predstaviteľov európskej komunity výskumu a inovácií i významných zástupcov podnikateľského sektoru uskutočnila medzinárodná konferencia Reindustrializácia Európskej únie (REinEU 2016. Cieľom prestížneho podujatia v oblasti nanotechnológií, biotechnológií, pokročilých materiálov a výrobných technológií, bolo upriamiť pozornosť na úlohu vedy, výskumu a inovácií nielen v udržateľnom rozvoji európskej ekonomiky, ale predovšetkým v procese reindustrializácie Európy. V centre záujmu bol vplyv výskumu a inovácií na podporu a rast výroby v „tradičnejších“ výrobných odvetviach.

Súčasťou konferencie bolo množstvo sprievodných podujatí, workshopov i panelových diskusií. V jednej z nich, zameranej na technologické trendy a inovácie, ktoré majú potenciál povzbudiť konkurencieschopnosť európskeho priemyslu, i na spoluprácu medzi podnikmi a výskumom diskutoval aj viceprezident U. S. Steel Košice pre inžinierske činnosti a inovácie David E. Hathaway.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...