Vyhľadávanie:

O správnom rozhodovaní a riadení svojho života

O správnom rozhodovaní a riadení svojho života

Prostredníctvom kurzu Križovatky rozvíjali svoju osobnosť

"Naučila som sa, ako potlačiť negatívne pocity i to, aké dôležité je mať svoj cieľ a ísť za ním, prísť na to, čo je zmyslom života..."

"Už viem, aké podstatné je v živote správne rozhodovanie..."

"Bavili ma jednotlivé životné lekcie, ktoré nakoniec vždy končili pozitívne. Rozhodujúce je vedieť čo chcem a uvedomiť si, že svoj život si treba riadiť. Veľa od toho závisí."

Aj také boli reakcie čerstvých absolventov kurzu Križovatky, ktorý pre účastníkov projektu Rovnosť príležitostí pripravilo občianske združenie ETP Slovensko v spolupráci s Mestskou časťou Košice-Šaca a spoločnosťou U. S. Steel Košice. Tréning, prebiehajúci v dvoch skupinách, viedla skúsená americká lektorka Victoria Ball Jeffs z Dovetail Consulting, LLC Colorado Springs, ktorá po jeho ukončení ocenila angažovanosť a aktívny prístup všetkých účastníkov. Kurz trval dva týždne, konal sa v popoludňajších hodinách po práci a jeho hlavným zámerom bolo naučiť ľudí uskutočňovať osobnostné zmeny a pomôcť im plnohodnotne využívať vlastný potenciál.

K úspešnému ukončeniu kurzu a získaniu certifikátov všetkým osobne zablahoželali aj viceprezident pre ľudské zdroje Martin Pitorák a viceprezidentka pre riadenie externých služieb a vzťahov Elena Petrášková.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...