Vyhľadávanie:

O úspešnom riadení zmien s Marianom Jelínkom

O úspešnom riadení zmien s Marianom Jelínkom

Kto prijal pozvanie na opätovné stretnutie s trénerom a koučom vrcholových športovcov a manažérov Marianom Jelínkom, ktoré sa konalo v utorok 2. októbra 2018 v šikmej zasadačke hlavnej administratívnej budovy U. S. Steel Košice, iste neoľutoval.  Trojhodinový seminár pod názvom  Ako úspešne riadiť zmenu, ktorý v spolupráci s hlavným aktérom pripravil tím riaditeľa pre vzdelávanie a rozvoj, sa skutočne vydaril.

PhDr. Marian Jelínek, PhD. pôsobil dvanásť rokov ako hokejový a mentálny kouč Jaromíra Jágra, má doktorát z kinantropológie a psychológie. V roku 2005 jeho tím zvíťazil na majstrovstvách sveta, dvakrát doviedol hokejovú Spartu k extraligovému titulu.

Účastníkov seminára voviedol do problematiky zmien z ich rôznych uhlov. Dostali odpovede na otázky prečo sa zmien bojíme, ako vyvolať potrebu zmeny u členov tímu, ako zostaviť vedúci tím, ale tiež ako sformulovať správnu víziu zmeny, ako ju šíriť a získavať jej stúpencov. Spoznali tiež rôzne techniky a metódy eliminácie odporu k zmene a uľahčenia jej zavádzania v svojom prostredí a okrem iného dostali príležitosť získať konkrétne inšpiratívne tipy a príklady efektívnejšej realizácie zmeny.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...